null

null


BRZI SERVIS

iService.rs je specijalizovani servis za sve iPhone/iPad/iPod uređaje, ali zbog potražnje radimo i sa drugim modelima smartphone i tablet uređaja. Prepoznatljivi smo po brzini otkljanjanju kvarova, a možemo se pohvaliti i sa pristupačnim cenama. Na sve naše servise, takođe dajemo i garanciju. Šta je najvažnije, da bih prvo saznali koji je problem i kvar uređaja, iService.rs daje uslugu besplatne dijagnostike kvara.

Posavetujte se sa nama u slučaju bilo kog problema ili željene informacije o Vašem smartphone/tablet uređaju.

Tu smo za Vas

 

null

OTKLJUČAVANJE

IMEI Unlock - Trajno i garantovano otključavanje iPhone, Samsung, kao i svih ostalih smatphone uređaja. Važi za sve svetske mobilne mreže i verzije softvera. IMEI otključavanje Vam pruža normalan rad i update uređaja. Takođe, dajemo i garanciju na sva otključavanja.

iPhone Unlock - Otključavanje bilo kog iPhone modela je trajno i garantovano. Cena i vreme čekanja na otključavanje se razlikuju od modela iPhone uređaja, kao i do mreže na koju je taj uređaj zaključan. Sva otključavanja su zvaniščna i idu preko jedinstvenog IMEI broja i samim tim je omogućen normalan update i restore uređaja.

Za više informacija nas kontaktirajte na 069 3456 543 ili putem e-maila info@iservice.rs